Mijn passie is bewustwording
en persoonlijke ontwikkeling.

Alles in mijn werk vond ik leuk. En ik pakte alles aan wat voorbij kwam. Totdat ik merkte dat ik weinig focus had, totaal geen energie meer en me dat geen voldoening gaf. Ik voelde me zowel op mijn werk als thuis tekort komen, en ik wilde meer uit mijn leven halen. Ik stelde mezelf de vraag: “Wat wil ik dan echt?” en “Waar kies is voor?”.

En ik wist daar werkelijk het antwoord niet op.

Ik heb ontdekt waar ik die antwoorden in mijzelf kan vinden, hoe ik contact kan maken met mijn eigen potente en intuïtie en hoe ik dat in mijn werk kan inzetten. Ik ben me steeds bewuster geworden van mijn kracht en vooral hoe ik daar contact mee kan blijven houden. Hierdoor weet ik wat ik wil, voel me zekerder en maak bewust keuzes. En dat geeft mij rust en vertrouwen.

Voor mij gaat persoonlijk leiderschap over bewustwording. Over dat we leren niet alleen onze liefde te omarmen, maar ook onze haat en woede. Niet alleen onze compassie omarmen, maar ook onze ego doorzien. En als we dat kunnen, dan kunnen we alles aan. Dus het omarmen van datgene wat zich aandient; en dat is nogal wat. Ik help vrouwen om in die bewustwording terecht te komen. Dat betekent ook dat naast het begrijpen, je dit vooral moet ervaren. En van daaruit daadwerkelijk jouw potentie inbrengen. En als je dat kan, kun je de krachtige vrouw zijn die je wil zijn.

Ik heb ervaren hoe groot de verandering kan zijn; van het begrijpen met mijn hoofd naar het ervaren in mijn lichaam. Van het onbewuste, naar steeds bewuster.

Graag introduceer ik de expert trainers waarmee ik samenwerk

Loylou van Asbeck

Mijn passie is om te groeien aan het leven, samen met jou kijken wat je nodig hebt om volledig in je kracht te staan. Niet vanuit je schouders eronder maar vanuit een natuurlijke innerlijke 'drive' De zachte kracht...vanuit je kern.

Mijn uitgangspunt is dat je alles wat je nodig hebt al bij je draagt en dat het de kunst is om alle sluiers/patronen/wonden af te leggen om weer heel zichtbaar te worden.

D.m.v. Dans, rituelen en meditatie ga ik met vrouwen op zoek naar hun kern en kijken we naar de spiegels van het leven.

www.loylou.nl

Sharona Ceha

Ik ben pionier. Ik zet bewegingen op, en zet strategische vernieuwing in gang. Ik stuur teams aan; ik ben een creatieve en praktische verandermanager. Daarnaast ben ik een oplossingsgerichte, adviseur en coach die vertrouwen wekt. Ik doe vooral aan “coaching on the job”. Coaching doe ik graag in de context van wie we zelf zijn, wat onze bedoeling is en binnen de dynamiek van de organisatie.
Ik stel de juiste vragen, lever een blik van buitenaf en creëer nieuwe verbindingen. Ik ben sterk gericht op resultaten, innovatie en netwerken. Ik ben inzetbaar bij overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. “Hoe krijg je iedereenmee in een project of veranderingssituatie”, dat is voor mij de kern en daar ligt mijn kracht. Ik analyseer wat er gaande is en breng nieuwe energie.
Waar stroomt het wel en waar stroomt het niet in een systeem? Dat is waar ik naar kijk. In een gezamenlijk programma bedenken we oplossingen. Zo ontstaat er een verbinding tussen alle betrokkenen en komt een transformatieproces op gang. Ik ben de spin in het transitie-web.
Ik heb een 5 jarige coach opleiding gedaan bij Phoenix opleidingen (Professionele communicatie, Systemische werken, Persoonlijke begeleiding in Organisaties).