Bestel hier jouw dōTERRA oliën

Via deze shop kun je kiezen uit een aantal mooie starterkits van dōTERRA.

Als je via de Kaija shop je starterkit bestelt dan betekent dit dat ik je begeleider ben in je olie avontuur. Ik ben je aanspreekpunt en ik help je een fijne, goede én veilige start te maken. Ook is dat tevens je toegang tot onze gezellige en leuke ledengroep op Facebook. Je vindt er een schat aan informatie, ervaring en evenementen. Je kan met je vragen altijd bij mij en in de groep terecht!

Dit krijg je van mij als je je aanmeldt:

  • Toegang tot de ledengroepen 
  • Diverse handleidingen en documenten
  • Een wellness consult, om jouw gekozen kit te leren kennen en weten hoe je deze gebruikt.
  • 5 ml Wild Orange
  • Een verrassing voor in je handtas
  • Bij de Home Essential kit ontvang je een boek erbij met uitgebreide informatie.

Let op: Bij de aankoop van je product in mijn webshop ga je akkoord dat ik een account voor je aanmaak bij dōTERRA. Zij verzenden het product rechtstreeks vanuit het dōTERRA distributiecentrum naar jouw huis. Je hebt het product normaliter in 6 à 7 werkdagen in huis. Met je account kun je ook in de toekomst bestellingen plaatsen bij dōTERRA tegen groothandelprijzen, zonder dat je ergens aan vast zit, maar wel met korting (25%) omdat je member bent! 

Ik raad je aan om een draagolie aan te schaffen bij je starterkit. Dit omdat het fijn is je oliën te kunnen verdunnen voor veilig gebruik, ze beter worden opgenomen bij gebruik op de huid en je zo langer doet met je kostbare oliën. De Fractionated Coconut Oil van doTERRA is een hele fijne draagolie, die je ook meteen als massageolie kan gebruiken.