“Ik ben manager binnen een organisatie, en voel dat er nog veel meer potentie in mij zit en dat ik op een veel natuurlijkere manier mijn persoonlijk leiderschap kan inzetten. Ik heb er alleen vaak geen contact mee.”

Ben jij een ambitieuze, werkende vrouw en herken jij je hierin?

“Hoe kom ik meer in mijn kracht?”, “Hoe blijf ik staan in mijn masculine organisatie’ of “ Hoe zorg ik dat ik in balans blijf”. “ Ik heb ambities en voel dat ik nog niet mijn potentie aanboor die ik wel heb”.

Continue voel je de druk van ‘het moeten presteren’, ‘het moeten voldoen aan verwachtingen’, ‘zowel prive als zakelijk voldoende tijd en aandacht geven’…. En wat je ook probeert; het geeft nog onvoldoende voldoening.

 • Je hebt een goede baan en hebt ambitie, maar haalt er te weining voldoening uit. Er mist nog iets.
 • Je weet dat je meer in je hebt dan wat je nu doet of bereikt hebt. Je hebt alleen nog onvoldoende toegang tot jouw potentie.
 • Je weet onvoldoende wat jouw toegevoegde waarde is en of jouw bijdrage ertoe doet. Daardoor voel je je onzeker.
 • Je bent zoekende in je prive-werk balans en hebt altijd het idee dat je beide tekort doet.
 • Je ervaart continu druk en onrust, waardoor je nooit echt lekker kunt genieten van het moment.
Ja, ik meld me aan!

Ik geloof erin dat je je vrouwelijkheid als kracht kan inzetten.

Je van binnenuit kan voelen wat jouw potentie en je kwaliteiten zijn en dat dat jou de krachtige vrouw maakt die je nu (soms) bij jezelf mist.

Je hebt alleen te leren om daarop af te stemmen. Wij als Westerse vrouwen hebben geleerd om ons cognitief te ontwikkelen, en ons hart openen is iets wat we ook nog wel kunnen. Afstemmen op onze levensenergie, kracht, intuitie en weten is wat we minder hebben meegekregen. En dat hebben we nou juist nodig om voldoening te ervaren, te weten waar onze potentie ligt en vanuit ‘gewoon onszelf te zijn’ je zeker te voelen. Dan is het ook makkelijker keuzes te makenen te genieten van het hier en nu.

In de training Female Leadership Wisdom laat ik je ervaren waar jouw potentie ligt, waar jouw passie en levensenergie ligt en van daaruit jouw kracht van binnenuit te laten ervaren.

Je leert afstemmen op jouw vrouwelijke kracht en innerlijk weten, zodat je vanuit die kracht en weten in je organisatie kan functioneren. En dan ga je merken dat het managen/leiden moeitelozer gaat, je beter weet wat je te brengen hebt en minder twijfels hebt over hoe je dingen aan wil pakken.

Niet eens zo lang geleden wist ik totaal niet waar ik voor stond, kon ik geen keuzes maken en deed dus vanalles wat. Ik was moe van de focus-loosheid.

Ik werkte al jaren in het bedrijfsleven en had een goede baan. Ik kreeg kansen op mijn pad, en pakte die maar al te graag aan. Daardoor deed ik vanalles en nog wat.

Vlak voor mijn 40-ste verjaardag besefte ik door mijn focus-loodheid geen voldoening haalde uit mijn werk. Door niet te weten wat ik wilde, maakte ik ook geen keuzes.

Ik ging op Vision Quest en volgde een training voor vrouwen. Ik leerde af te stemmen op mijn eigen vrouwelijke weten, kracht en levensenergie. Nu maak ik steeds meer keuzes die bij mij passen, waar ik energie van krijg en waar ik blij van word. Ik weet wat mijn potentie is en voel voldoening in de dingen die ik doe.

In de training Female Leadership Wisdom ontdek je:

 • hoe je kan afstemmen op de vrouwelijke kracht, weten en levensenergie, en hoe je dat effectief kan inzetten in je organisatie
 • leer je jouw potentie (her)kennen, en snap je beter wat jouw toegevoegde waarde is in jouw organisatie
 • wat jou uniek maakt, zodat je nooit meer bezig hoeft te zijn met je collega's, het glazen plafond of jouw plakkende voeten. Je weet wat je wil en daardoor wordt je zichbaarder
 • leer je hoeveel vertrouwen jij in jezelf en anderen hebt
 • heb je doorzien welke obstakels er op jouw levenspad of carrierepad liggen en wat er van jou nodig is om daarmee om te gaan
 • welke focus jij wilt aanbrengen in je werk

Wat ontdek je niet?

 • Je leert geen tips & trics, trucjes die je kan toepassen
 • Je leert niet hoe je met ellenbogenwerk hogerop kan komen
 • Je leert niet hoe je door nog harder te gaan werken jouw potentie meer kan gaan leven
 • Je leert niet hoe je dmv communicatie vaardigheden je collega's 'slimmer' af bent

De inhoud van de training

Blok 1, 2021 - datum neb vanwege maatregelen
THEMA JIJ ALS KRACHTIGE VROUW

 • De kracht van jouw levensverhaal en jouw levensmissie
 • Ontdek obstakels in jouw leven waardoor je je potentie niet leeft. En leer begrijpen hoe je daar anders mee om kan gaan.
 • Krijg inzicht in waarom de balans tussen werk en privé niet klopt, en hoe je dat in balans kan brengen.
 • Jouw kracht, passie en meerwaarde in de organisatie.

Blok 2 -
JIJ EN JE DIRECTE OMGEVING

 • Ervaren wat jouw kwaliteiten zijn, en hoe je deze kan inzetten.
 • Hoe zorg je ervoor dat jouw (vrouwelijke) waarden gezien en erkend worden.
 • Vertrouwen op jouw intuïtieve weten, en dit kunnen gebruiken in je werk en privé situatie.
 • Ken jij blind vertrouwen? In jezelf? In de ander? Hoe zet je dat in in je werk?

Blok 3, 
JIJ in de MAATSCHAPPIJ

 • En als we dan die krachtige vrouw zijn, hoe zetten we dat dan in in onze maatschappij?
 • Onze maatschappij / onze systemen moeten veranderen - dat weten we allemaal. Hoe kunnen we daar de vrouwelijke kwaliteiten bij gebruiken?
 • Welke uitdagingen kom jij daarin tegen, en hoe overwin je ze?

De training bestaat uit een persoonlijke intake en drie trainingsblokken van 2 dagen (inclusief de tussenliggende avonden). De trainingsblokken worden gegeven door Barbara - de vaste trainer, en tijdens blok 2 met de expert trainer Loylou van Asbeck en blok 3 met de expert trainer Sharona Ceha.

De technieken / methoden die we inzetten zijn divers, zoals storytelling, opstellingen werk, zweethut, dans en diverse dialoog vormen. Ze zijn voornamelijk gericht op ervaring opdoen en van binnenuit ‘ontdekken’ en worden ondersteund door theorie en je eigen reflectie op de ervaringen. De groep leert ook veel van elkaar, door elkaars verhalen te horen, elkaar te reflecteren en kwestbaarheden te delen.

De training vindt plaats te Waaldijk 15, te Dreumel.

Doe mee aan  Female Leadership Wisdom voor € 4650,-  € 3950,-

exclusief BTW, arragement en overnachten.

Alle maaltijden worden verzorgd, en zijn biologisch en vegetarisch. Het laatste blok creeren en we een gezamenlijk diner, waarbij iedereen iets voor het diner meeneemt.

Ja, ik meld me aan!

DUS….

Wil jij een verandering in jouw vrouwelijk leiderschap,

Waardoor je:

 • je vrouwelijke kracht beter leert kennen en in te zetten
 • je meer voldoening haalt uit de dingen die je onderneemt
 • je weet wat jouw toegevoegde waarde is en deze zonder schroom inzet
 • je meer rust ervaart en geniet van het moment
 • vertrouwen in jezelf hebt!
Ja, ik meld me aan!

“ Ik kan niet wachten om jou mee te nemen naar jouw vrouwelijk leiderschap, potentie, levensenergie en kracht, wat je vervolgens in jouw organisatie en team kan inzetten. Zodat jij de succesvolle, talentvolle en ambitieuze vrouw bent, die je graag wil zijn”.