“Essentiele oliën hebben mijn leven verrijkt…”

Essentiële olie, ook wel etherische olie genoemd, is een geconcentreerd mengsel van aromatische bestanddelen uit planten die kenmerkend zijn voor de geur van de plant. De olie wordt gewonnen uit verschillende delen van een plant: de bloesem, de vrucht, de zaden, de bladeren, de schil, de schors of het hout van stammen, takken en wortels. Deze bestanddelen geeft de plant/boom bescherming tegen virussen, bacteriën, schimmels en parasieten.

Er zijn heel veel verschillende essentiële oliën op de markt. En allemaal van hele verschillende kwaliteit. Hoge kwaliteit therapeutische oliën bevatten meer dan 100 natuurlijke bestanddelen.  De essentiële oliën zoals die van doTERRA hebben allemaal een eigen functie.  Zo kunnen de oliën effect hebben op diverse systemen in ons lijf.

Etherische oliën ondersteunen een gezond immuunsysteem met hun krachtige eigenschappen. Je brengt ze direct op de huid aan, verstuift of inhaleert de olie, of neemt ze – al dan niet verdund – in, ter bevordering van je gezondheid en energie.

Ik verkoop de oliën van doTERRA, omdat ik ervan overtuigd ben dat het iedereen kan ondersteunen in het leven, fysiek, mentaal en/of emotioneel.

Waarom doTERRA?

dōTERRA is één van de drie oliemerken wereldwijd dat 100% zuivere oliën verkoopt. Dat wordt door meerdere wetenschappelijke instituten (https://aromaticplant.org) bevestigd.

De oliën van doTERRA zijn:

  • 100% zuivere etherische olie
  • 100% natuurlijk
  • van therapeutische kwaliteit
  • niet verdund
  • geen synthetische bestanddelen
  • geen conserveringsmiddelen
  • vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties

dōTERRA verricht in samenwerking met universiteiten en ziekenhuizen onderzoek naar etherische oliën. Meer lezen over de onderzoeken naar de oliën van dōTERRA? Aromaticscience.com

Meer weten?

Wil je weten wat de oliën voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. Je kan ook gelijk besluiten een starterkit aan te schaffen. Ik neem daarna altijd contact met je op om verder uitleg te geven zodat je weet hoe jij jouw oliën kan gebruiken.

Naar de shop